STAFF
2017. február 19. írta: x Nabi x

STAFF

staff.png

Itt a azokat a szereplőket találhatjátok, akik ilyen-olyan módon segítik a versenyzők munkáját.
[ Az információk idővel bővülhetnek. ]

staff_other.jpg

Kim Junsu - A JTC Ent. arca. Régebben énekesként tevékenykedett, de most inkább a háttérből segíti már csak az előadókat és gyakornokokat - utóbbiaknak az életét is igyekszik valamennyire könnyebbé tenni. Tapasztalatait nem fél megosztani akár a turné vagy visszatérés előtt álló csapatokkal, vagy a hónapközi felmérések előtt álló gyakornokokkal, őszintén mesélve arról, milyen egy idol élete.

Lee Hyori - Ő a kiadó mondhatni anyukája. Egyrészről ő felügyeli és végzi az orvosi felméréseket, ügyelve arra, hogy senki sérülése ne maradjon kezeletlenül, hiába próbálják elrejteni az előadók és gyakornokok. Másik feladata bár nem kötelező számára, mégis örömmel végzi. Hozzá tudnak ugyanis fordulni minden problémájukkal a kiadó tagjai. 

Beauty Team (Beau Team) - Tagjai: Kim Heechul, Goo Hara, Yoon Bora és Ahn Heeyeon
Az ő feladatuk nem csak az, hogy az előadók sminkje és haja mindig tökéletes legyen, hanem az is, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Megtalálni a mindenkinek megfelelő diétát, életmódtanácsokkal segíteni mindennapjaikat, pihenő hétvégére küldeni őket, hogy feltöltődjenek és ragyoghassanak a színpadon.

Style Team (S-Team) - Tagjai: Hwang Miyoung és Kim Kibum
Ők felelnek az előadók kinézetéért, kezdve a visszatérések koncepciójának kialakításával egészen a reptéren való megjelenésükig. Bár szeretnek néha kísérletezni egy-egy divatdarabbal, elsődleges céljuk az, hogy ne érezzék feszélyezve magukat az előadók és magabiztosan lejthessenek végig a díjátadók vörös szőnyegén vagy fesztelenül léphessenek rajongóik előtt, nem tartva egy-egy gardrób-malőrtől.

Trénerek: Lee Junho és Sandara Park
Igyekeznek a gyakornokokat felkészíteni arra, hogy milyen megpróbáltatásokkal kell majd szembenézniük akár fellépések, akár később pedig a turnék során. Emellett legnagyobb örömmel tartják formában az énekeseket, valamennyire kímélve azokat, akik fő táncos pozíciójuk lévén még több táncórán vesznek részt. Félreértés ne essék, nem szadisták ők, a kötelező feladatsorok mellett néha elviszik a kis társaságokat úszni vagy kosarazni, hisz a sportolásnak elsősorban szórakozás és a mozgás a lényege szerintük.

staff_dance_1.jpg

Tánctanárok: Park Bongyoung és May J Lee
Ők foglalkoznak a legtöbbet a gyakornokokkal. Bár saját koreográfiákkal dolgoznak, mindig figyelembe veszik a csoportok igényét vagy képességét. Mindketten több stílusban jártasak, szeretik vegyíteni és különlegessé tenni az összképet. A kiadó mellett tanítanak egy tánciskolában is. Az ő felfedezettjei Lee Minhyuk és Jung Ilhoon is, akik mint független háttértáncosok segítenek be a fellépések alkalmaival, tehetségük pedig főleg akrobatikus elemekben mutatkozik meg.

Monsta X - Tagjai: Shownu (vezető), Minhyuk, Kihyun, Wonho, Hyungwon, IM és Jooheon
A kiadó első háttértáncos csapata, akik számára nem létezik lehetetlen. Legyen szó akár ballada mögé asszisztálásról vagy színpad-felszántásról, a fiúk mindig stabil hátteret biztosítanak az előadóknak. Együtt fejlődve és egymástól tanulva az évek alatt teljesen összekovácsolódtak, s az előadókkal tökéletes családot alkotnak a turnék és próbák alkalmával.

TOPPDOGG - Tagjai: P-Goon (vezető), Jenissi, Seogoong, Gohn, Hojoon, Kidoh, Sangdo, Nakta, Hansol, B-Joo, Xero, A-Tom, Yano
A viszonylag újonnan alakult táncos csapat már főleg a gyakornokokkal edz és készül, valamint a turnékra tartanak az előadókkal. Több alcsapatra tagolódnak, s hiába, hogy mindegyik másban erős, egy valami mégis összetartja őket: a tánc szeretete. Próbáik mindig nevetéstől hangosak, sosem hagyják, hogy egy aprócska hiba feszültséget szüljön közéjük, s sohasem adják fel.

T-ARA - Tagjai: Qri (vezető), Hyomin, Boram, Soyeon, Eunjung, Jiyeon, Hwayoung
Energikus és jól összeszokott csapat, akik főként a japán promóciókra tartanak a csapatokkal. Emiatt viszonylag több szabadidejük van, amiben van, hogy besegítenek a gyakornokoknál, vagy más tánciskolákban és kiadóknál táncolnak. Ők a leglazábban kiadóhoz tartozó táncos csapat, de ennek ellenére akármikor szükség van rájuk, máris jönnek.

AOA - Tagjai: Jimin (vezető), Yuna, Choa, Hyejeong, Chanmi, Seolhyun, Mina
A kiadó második lány háttértáncos csapatának több tagja is gyakornok volt más kiadóknál, vagy a JTC-nél. Ebből kifolyólag vannak tapasztalt, és kevéssé tapasztalt tagjai is, ami miatt turnékra nem tartanak az előadókkal, hanem inkább csak a hazai promóciókban segítenek. May edzi őket, mert hisz bennük, s a lányok is szeretnének minél jobbak lenni.

After School - Tagjai: Jungah (vezető), Jooyeon, Uee, Raina, Nana, Lizzy, E-Young, Kaeun
Ahogy a nevük is mutatja, egyszerű délutáni elfoglaltságnak indult, hogy tánccal foglalkozzanak. A csapat tagjai is változtak az évek során. Ők voltak a JTC első női tánc csapata, s azóta is gördülékenyek vesznek részt bármiben, hibátlanul helyt állva a színpadon. Mivel kezdetektől a kiadónál voltak, az évek alatt néha besegítettek más feladatkörbe is, így mindenkit ismernek és nem félnek segíteni is, ha szüksége van rájuk bárkinek.

Lee Taemin és Kim Jongin - valamint Oh Sehun
A két tehetséges fiú bár később kerültek a kiadóhoz, rögtön tánctanári pozícióba kerültek tehetségüknek köszönhetően. Az ő feladatuk a debütált előadók koreográfiájának megalkotása és betanítása lett, de egy idő után a leendő főtáncosokkal is foglalkozni kezdtek. Mindketten maximalista típusok, de inkább csak azért, mert a táncot mindennél jobban tisztelik és ezt hajlamosak mástól is "elvárni". Oh Sehun a kiadó jolly jokerének mondható, aki a verseny kapcsán került a kiadóhoz (és róla egyelőre ennyit ;3 ).

staff_studio.jpg

Christian Yu: A kiadó legjobb videográfusa, producer, és szinte a kiadó kreatív igazgatójának mondható. Több más kiadó előadójának is segített klipjének forgatásában, s gyakran hívják is, hogy ő készítse el a felvételeket a tervezéstől kezdve. A fiatal fiú felel a JTC összes előadójának a koncepciójáért, s úgy tűnik, kreativitása végtelen. Ha ideje engedi, utazik, akár országon belül, akár külföldre, s ihletet gyűjt, technikákat ismer meg, s feltöltődik újabb és újabb ötletekkel. Bárki ha megkéri, szívesen segít neki valami megtervezésében.

Ravi (Kim Wonshik): A fiatal tehetség rapperként kezdte karrierjét, ám végül a JTC stúdiójában kötött ki, hogy dalokat szerezzen. Bár gyakorta meg van kötve a keze témát illetően, híres arról, hogy óvatosan feszegeti határait, s épp csak annyira lépi át a vonalakat, hogy fejcsóválva rábólintsanak. Ő az egyetlen, aki szóló előadóként is tevékenykedik a stúdiós részlegről.

BI (Kim Hanbin): A fiú fogta magát egy szép nyári napon, besétált a JTC épületébe és megkérte a recepcióst, hogy intézzen el egy interjút, mert ott akar dolgozni. És lám, amellett, hogy számtalan előadóval működik közre és írja sorra a dalokat, mégis a kiadó előadóinak toplistás dalait készíti elsősorban. És hogy nem-e fárad el? A pihenés nem igazán szerepel BI szótárában, de a fiút a zene élteti, így a legkevésbé se bánja.

F3, avagy a stúdió részleg főnökei: Junhyung, Zico és Jaejoong
Jaejoong kezdetektől fogva a kiadó dalszövegírója, zeneszerzője, producere és mindenese. A turnék és fellépések alkalmával ő felel a technikáért, hogy minden rendben legyen, s közben figyelemmel kíséri a gyakornokok fejlődését és tehetségek után kutat. Zico amolyan al-főnök Jaejoong mellett, de inkább azért, mert a fiú fogalommá nőtte ki magát a kiadón belül. Az underground rapperként kezdett tehetség híres odamondó stílusáról, verhetetlen freestyle képességeiről, valamint arról, hogy bármit képes rímekbe szedni, legyen az egy monoton vonatút, vagy társadalmat érintő mindennapok problémája. A legcsendesebb rapper címet bizonyára simán elnyerhetné Junhyung, aki tényleg szeret inkább a keverőpult mögött lenni, gyártani az alapokat, hogy aztán közös erővel dalokká alakuljanak. Remek a hallása, de érzi is a zenét. Az évek alatt önmagát képezte, hogy jobb legyen, s szívesen kísérletezik egy-egy merészebb ütemmel vagy hangszerrel.

Jang Yijeong: A dalszövegíró fiút a kiadó fedezte fel egészen véletlenül, s azóta se bánja. Kora ellenére érett gondolkodású, s egészen más közelítésbe helyezi szövegeinek témáit. Érdeklődik a világ iránt, s nem fél felhasználni ismereteit. Meglehetősen csendes, tipikusan az az ember, aki könnyebben fejezi ki magát írásban, mintsem, hogy megszólaljon. Az ő tanítványának mondható IU, akit az egyetemen ismert meg és fedezte fel, hogy a lány tehetséges versek írásában.

Kis zenei tehetségek: Taeil és Johnny
A két fiú bárkinél jobban ismeri a hangszerek világát a kiadón belül. Gyakran segítenek be a producerek munkájába, de ők maguk nem írnak számokat. Míg Johnny legszívesebben a zongora mögé ül be, hogy életre keltse a billentyűket, addig Taeil gitárt kap örömest a kezébe, hogy a húrok közé pendítsen - szigorúan inkább akusztikus keretek között. Mindketten egy másik kiadó gyakornokai voltak, így tehetségük nem merül ki a hangszerek skálájában.

staff_language.jpg

Team Panda - Tagjai: Luhan és Jia
A JTC Entertainment igyekszik egyrészt segítséget nyújtani külföldi gyakornokainak és előadóinak, hogy ne érezzék feszélyezve magukat, valamint a nyelvtanulást támogatja. Ebben segít Luhan és Jia is, akik a kínai nyelv és kultúra rejtelmeibe avatja be már gyakornok koruktól kezdve az előadókat, mindig másféle módot kitalálva erre. Mindketten nagyon nyitott személyiségek, és törődnek másokkal.

Nichkhun: A fiatal férfi bár Amerikában nőtt fel, második nyelvként a thait beszéli anyanyelvi szinten. Az utóbbi időben egyre több thai gyakornok nyert felvételt a kiadóhoz, így határtalan lelkesedéssel segíti őket, akár úgy, hogy bent ül az óráikon segíteni tolmácsolni a nyelvóráikon kívül, vagy elviszi őket a városba gyakorolni a koreai nyelvet. Elsőre bár zárkózottnak tűnhet, valójában nagyon vidám személyiségű és nyitott új ismeretekre is.

Takuya: Az ügyeletes szépfiú mindenkit meglepett, hogy még mindig vállal japán tanítást, illetve a japán gyakornokok tanítását, hisz fényes modell karriert épített fel az évek alatt. Mégis, mivel szereti csinálni, igyekszik összeegyeztetni a két munkát. Kevés szabadideje és szoros munkarendje miatt úgy tűnhet, hogy nem törődik a diákjaival, de ez nem így van, hajlamos napközben is kis üzenetekkel és feladatokkal bombázni őket.

Team Grizzly - Tagjai: Jae és Mark
Ahogy a nevük is mutatja, humoruk nem ismer határokat, bár főleg ez Jaeról mondható el. A két amerikai fiú lazaságukkal jócskán megkönnyítik a gyakornokok nyelvtanulását. Gyakorlatban tanítanak, szituációs játékok kapcsán beszélik meg a nyelvtan rejtelmeit, valamint sorozatokat és filmeket adnak fel leckének gyakorlásnak. Éppen ezért kedvelik nagyon a gyakornokok az óráikat, s bátran fordulnak hozzájuk az órákon kívül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ossaf-jtc.blog.hu/api/trackback/id/tr6112274277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yuna Choi 2017.05.20. 13:03:39

Érdemes volt végig rágnom magam rajta, tényleg nagyon jók lettek! *-*
Tetszenek a karakterek, változatosak, izgalmasak, szerethetőek, nagyon jók lettek a kiválasztott profilképek (kivéve Junsu-é, arra négyszer kellett ránéznem hogy rájöjjek hogy az az aranytorkum XD)
Zusammenfassend, csillagos ötös *---* ♥
süti beállítások módosítása